Exportar ICS

Observació Astronòmica: Constel·lacions Hivern

Observació Astronòmica: Constel·lacions Hivern
Cuándo:
Domingo, 3 Ene, 18:00 h - 21:00 h

Reservar entrada
T'agradaria observar planetes, estrelles, nebuloses i galàxies a través del telescopi?

Vols aprendre a reconèixer les constel·lacions i els cossos celestes més importants? T'agradaria saber els mites de les constel·lacions i com s'han vist les constel·lacions en altres civilitzacions?

L'objectiu del taller Urània és compartir i difondre les meravelles del cel estrellat, des d'un punt de vista científic, però sense deixar de banda els aspectes mitològics i simbòlics

que puguin inspirar-nos.

Ens reunirem un cop al trimestre per fer una observació astronòmica, amb telescopis i prismàtics, per observar el cel i parlar de les constel·lacions i tota mena d'objectes celestes des d'un punt de vista astronòmic, però també històric i mitològic.

En aquesta ocasió hi ha causa de les restriccions que ens marca la pandèmia, farem l'activitat en línia fent ús de simuladors celestes i de les millors imatges recollides pels grans telescopis de tot el món.


Nueva Acrópolis en Sabadell

Dirección:
C/ del Sol, 188-local
CP:
08201
Ciudad:
Sabadell
Provincia:
Barcelona
Teléfono:
933 486 684
Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestra página web. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies.