Exportar ICS

Filosofia estoica, fortalesa a la vida

Filosofia estoica, fortalesa a la vida
Cuándo:
Viernes, 20 Nov, 20:00 h - 21:00 h

Reservar entrada
La humanitat en el seu conjunt travessa moments convulsos i cada vegada més incerts.

Podem beneficiar-nos de caos aparent desenvolupant fortalesa per créixer des de l'adversitat? ... La filosofia estoica és una gran eina els principis no només romanen vigents, sinó que els seus ensenyaments poden ser aprofitades en l'apogeu d'un moment històric mundial que ens necessita forts , responsables i conscients dels enormes desafiaments a superar.

L'estoïcisme convida a atendre, conrear, i estructurar amb enorme claredat i practicitat: l'autodomini i el discerniment per prendre millors decisions. La llibertat interior que desenvolupa produeix veritable valentia, prudència, valor i actitud vertical davant les dificultats de la vida.

La vivència de la filosofia estoica, ajuda a conrear una vida més plena i feliç. Produeix pau, convivència, alegria i enteniment de nosaltres mateixos i de la societat en què vivim.


Nueva Acrópolis en Sabadell

Dirección:
C/ del Sol, 188-local
CP:
08201
Ciudad:
Sabadell
Provincia:
Barcelona
Teléfono:
933 486 684
Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestra página web. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies.