Exportar ICS

Viatge filosòfic per 3 continents

Viatge filosòfic per 3 continents
Cuándo:
Miércoles, 21 Jul, 20:00 h - 21:30 h

Reservar entrada
El fer-se preguntes és inherent a l’ésser humà independentment del seu lloc de naixement o de la seva època.

Ja sigui a l’Egipte faraònic, a l’Índia mil·lenària, a l’Amèrica precolombina, a la Xina imperial, a la nostra vella Europa, etc., sempre hi ha hagut éssers humans que han provat de trobar respostes a les grans preguntes de la humanitat: Qui soc? Quin és el meu lloc en l’Univers? Què és l’amor? Què és el dolor i per què patim? Com fer-se fort davant l’adversitat? Què és i com plasmar la justícia?

En aquest taller farem un viatge per tres formes de pensament, ubicades cada una d’elles en un continent, i veurem les respostes que ells han donat a algunes de les preguntes plantejades.

Anirem a Egipte (Àfrica), i parlarem de com ells pensaven i plasmaven la justícia com a impuls civilitzatori.

També anirem a l’Índia (Àsia) i veurem, de la ma del Buda, què és el dolor, per què el sentim i com deixar de sentir-lo.

Finalment ens n’anirem a la Ciutat Eterna, Roma (Europa), on veurem com fer-se fort davant l’adversitat,segons els grans filòsofs estoics Sèneca, Epictet i Marc Aureli.

Ens acompanyeu?


Nueva Acrópolis en Sabadell

Dirección:
C/ del Sol, 188-local
CP:
08201
Ciudad:
Sabadell
Provincia:
Barcelona
Teléfono:
933 486 684
Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestra página web. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies.