Exportar ICS

Observació Astronòmica

Observació Astronòmica
Cuándo:
Sábado, 31 Jul, 20:30 h - 23:30 h

Reservar entrada
"Somiar amb la bellesa i infinitud del cel estrellat"

T'agradaria observar planetes, estrelles, nebuloses i galàxies a través del telescopi? Vols aprendre a situar-te amb el planisferi i poder reconèixer les constel·lacions i els cossos celestes més importants? T'agradaria saber els mites de les constel·lacions i com s'han vist les constel·lacions en altres civilitzacions?

L'objectiu del grup d'astronomia i voluntariat Urania de Nova Acròpolis Sabadell és compartir i difondre les meravelles del cel estrellat. Ens reunirem un cop al trimestre per fer una observació astronòmica, amb diversos telescopis, per contemplar el cel i parlar de les constel·lacions i tota mena d'objectes celestes des d'un punt de vista astronòmic, però també històric i mitològic. Perquè humanisme i ciència estiguin de la mà.

En aquesta ocasió observarem a Venus a la posta de sol, entrada la nit veurem Saturn,Júpiter i per descomptat el meravellós Triangle d'estiu: Cigne, Lira i Àliga. A més, serà una nit sense Lluna en la que gaudirem de les pluges d'estrelles de les Aquàrides, Capricórnidas, Híades i Les Perseides.

Ens reunirem al nostre local social de Sabadell, c / Sol nº188 a 20:45h, per dirigir-nos en cotxes a una esplanada que es troba a l'esquerra de l'aparcament del santuari de "La Salut" de Sabadell. Cal portar roba d'abrigar i prismàtics si es disposa d'ells. Està previst que l'activitat finalitzi a 23: 30h.

En cas de mal temps, l'activitat es realitzarà igualment al nostre local de la seu social, amb l'ajudada simuladors astronòmics del cel nocturn.


Nueva Acrópolis en Sabadell

Dirección:
C/ del Sol, 188-local
CP:
08201
Ciudad:
Sabadell
Provincia:
Barcelona
Teléfono:
933 486 684
Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestra página web. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies.