Exportar ICS

Projecte Torrent Puigvert

Projecte Torrent Puigvert
Cuándo:
Domingo, 30 Ene, 10:00 h - 13:00 h

Reservar entrada
Tot el programa Hequet està dedicat a l'educació humana a través de l'educació mediambiental.

Des de Nova Acròpolis Sabadell oferim la possibilitat de participar al programa de voluntariat ecològic “Hequet”, que actualment conté dos projectes: el “Projecte Rius” i “La Protecció del naixement del Torrent de Puigvert”.

En aquesta ocasió us oferim participar en el segon d'ells:

“La protecció del naixement del torrent de Puigvert”.

El lloc que hem triat per protegir és un tram del naixement del Torrent de Pugivert, a Castellar del Vallès. És una activitat dedicada, en primer lloc, al reconeixement de les espècies de flora i fauna del lloc. En segon lloc, es fa una neteja ecològica. En tercer lloc, procedirem a la tala de plantes invasores per ajudar al desenvolupament de les espècies autòctones. I finalment, un altre dels objectius és plantar “herbes aromàtiques” per millorar la salut de totes les persones que recorren els senders de la zona. Això inclou un grup de malalts psíquics que, per recuperar-lo, el transiten habitualment.

Tot el programa Hequet està dedicat a l'educació humana a través de l'educació mediambiental. A través de la cura del riu, els boscos i les rodalies de Sabadell, ens proposem educar en el coneixement del patrimoni natural que envolta la nostra ciutat. Sense coneixement no hi ha veritable amor ni ajuda sostenible possible. Però, per sobre de tot això, es tracta de fomentar els valors de generositat i civisme, propis del voluntariat generós. “Si s'ordena i es millora l'ésser humà, s'ordena i es millora el planeta”.


Nueva Acrópolis en Sabadell

Dirección:
C/ del Sol, 188-local
CP:
08201
Ciudad:
Sabadell
Provincia:
Barcelona
Teléfono:
933 486 684
Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestra página web. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies.