Exportar ICS

Mites Celtes

Mites Celtes
Cuándo:
Viernes, 29 Abr, 20:00 h - 21:00 h

Reservar entrada
Els mites són formes d'explicar realitats psicològiques, que, mitjançant símbols, ens fan connectar amb un estat de consciència superior.

Tots els pobles de la Terra han tingut els seus propis mites que parlen de temes molt variats com l'amor, la guerra interior, el sentit heroic de la vida, la fidelitat, etc. En aquesta ocasió explorarem els mites dels celtes.

Els celtes van ser pobles que van ocupar gran part d' Europa durant el primer mil·lenni a.C. Eren forts, valents, imaginatius (gairebé fantasiosos) en les seves formes d' expressió artística, extravagants als ulls dels seus contemporanis greco-romans. Eren grans guerrers i bons comerciants. Tenien les seves pròpies creences, de les quals ens han quedat només rastres, en haver sigut romanitzats, ja que no tenien escriptura.

Alguns dels més grans mites i llegendes que mai s' hagin imaginat provenen del món celta. Els monjos, buscant en les seves arrels celtes, ens han transmès, des dels seus scriptorium, algunes històries paganes antigues i també algunes llegendes medievals, com la de Tristany i Isolda, que han inspirat algunes de les obres d'art més meravelloses, i que ens segueixen fascinant en el nostre món actual.


Nueva Acrópolis en Sabadell

Dirección:
C/ del Sol, 188-local
CP:
08201
Ciudad:
Sabadell
Provincia:
Barcelona
Teléfono:
933 486 684
Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestra página web. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies.