Exportar ICS

La consciència de les plantes

La consciència de les plantes
Cuándo:
Viernes, 28 Abr, 20:15 h - 21:15 h

Reservar entrada
A l'activitat "La consciència de les plantes" podem explorar com les plantes poden representar diferents conceptes i valors.

A l'activitat "La consciència de les plantes" podem explorar com les plantes poden representar diferents conceptes i valors. Per exemple, la planta de gira-sol simbolitza la llum, la felicitat i l'energia solar. La flor de lotus és un símbol de la puresa, la il·luminació i la renovació espiritual. El roure representa la força, la resistència i la longevitat. La flor de cirerer és un símbol de la bellesa, la transitorietat i la renovació.A més del seu simbolisme, les plantes tenen un valor pràctic i essencial per a la vida a la Terra. En comprendre i apreciar la importància de les plantes al nostre món, podem cultivar una major consciència sobre la nostra relació amb la natura i com podem protegir i preservar el nostre planeta per a les generacions futures.


Nueva Acrópolis en Sabadell

Dirección:
C/ del Sol, 188-local
CP:
08201
Ciudad:
Sabadell
Provincia:
Barcelona
Teléfono:
933 486 684
Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestra página web. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies.