Exportar ICS

Classes de Filosofia Jove

Classes de Filosofia Jove
Cuándo:
Viernes, 20 Oct, 20:15 h - 21:15 h

Reservar entrada
Vine a les Classes de Filosofia Jove i descobreix els misteris de la vida, debatent i reflexionant amb altres joves apassionats.

Taller introductori a la filosofia impartit en 3 classes gratuïtes de prova, centrades en la filosofia de l'Índia i en Plató. Aquestes classes formen part del taller “Filosofia jove” que té una durada de 4-5 mesos, sent les classes 1 dia a la setmana durant 2 hores.

Amb aquestes classes t'introduiràs en la vivència de la filosofia i en el com aplicar-la al dia a dia: una manera d'aprofundir en el coneixement humà, per a potenciar les teves fortaleses i conèixer els valors essencials universals; una manera de transformar-nos i transformar el nostre entorn.

També coneixeràs el pensament dels filòsofs més destacats d'Orient i Occident, especialment els que van deixar profundes petjades en la humanitat.

Estudiar filosofia ens fa filòsofs, que no és més que aquella persona que estima la saviesa, que estima la vida i tracta de comprendre-la per a ser feliç i viure intensament.


Nueva Acrópolis en Sabadell

Dirección:
C/ del Sol, 188-local
CP:
08201
Ciudad:
Sabadell
Provincia:
Barcelona
Teléfono:
933 486 684
Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestra página web. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies.