Exportar ICS

Viatge pel Sistema Solar

Viatge pel Sistema Solar
Cuándo:
Viernes, 24 May, 20:15 h - 21:00 h

Reservar entrada
Descobreix el Sistema Solar d'una manera única i divertida en aquest viatge interplanetari ple de sorpreses i aprenentatge!

Viatge pel Sistema Solar

Descobreix els secrets de l'univers en aquest viatge emocionant pel Sistema Solar! A Nova Acròpolis, et convidem a explorar els planetes, les estrelles i les galàxies en aquesta experiència única. Aprofita aquesta oportunitat per aprendre i divertir-te al mateix temps. No et perdis aquesta aventura espacial!


En aquesta xerrada viatjarem pel Sistema Solar i coneixerem aquests altres mons germans de la Terra dins del nostre sistema estel·lar; des del petit i sorprenent Mercuri fins al gegant Júpiter amb les seves exòtiques llunes. Descobrirem quin pas amb l'enigmàtic Venus i la bellesa i els secrets dels anells del meravellós Saturn. Explorarem Mart, el planeta vermell, a la recerca de signes de vida. I tampoc oblidarem els majestuosos Urà i Neptú als confins del sistema, sorprenentment actius malgrat la seva llunyania de l'energia del Sol.


Nueva Acrópolis en Sabadell

Dirección:
C/ del Sol, 188-local
CP:
08201
Ciudad:
Sabadell
Provincia:
Barcelona
Teléfono:
933 486 684
Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestra página web. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies.